© Deze site “Hijama Cupping Zaarah” is ontworpen met  Magix Web Designer 2014
AFSPRAAK
Home Cupping Bij welke klachten Sunnah Tarieven Afspraak Intake Roqya Meest gestelde vragen Contact

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u iedere werkdag van 09:00 – 17:00 uur telefonisch contact opnemen . Het kan voorkomen dat ik niet in de gelegenheid ben om uw telefoontje direct te beantwoorden. Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op mijn voice mail, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Behandeling aan huis

Heeft u liever een behandeling bij u aan huis in uw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan! Het minimaal aantal te behandelen personen op één adres is 4 met een maximum van 8 personen. Bij een behandeling bij u aan huis vraag ik een reiskostenvergoeding. Deze bedraagt 0,20 cent per kilometer.

Intake

Het intakeformulier bestaat uit een aantal vragen om zo een duidelijk beeld te krijgen van uw klacht en uw medische achtergrond. Als u nog geen afspraak heeft gemaakt, maar alvast het intakeformulier invult dan zal ik, zodra uw ingevulde formulier door mij is ontvangen, contact met u opnemen voor het maken uw eerste afspraak. Houdt u rekening met het volgende wanneer u een afspraak maakt voor wet cupping (hijama) * U mag op de dag van de behandeling niet menstrueren * U mag op de dag van de behandeling niet zwanger zijn * U mag op de dag van de behandeling geen hoge koorts hebben

Afspraak verzetten of afzeggen

Wanneer u uw gemaakte afspraak wilt afzeggen of verzetten, dient u dit uiterlijk 24 uur van te voren doen. U kunt uw afspraak alleen telefonisch afzeggen of verzetten (dus niet per e-mail) door te bellen met het volgende nummer: 06- 26269041. Wordt de gemaakte afspraak niet tijdig afgezegd dan ben ik helaas genoodzaakt om 50% van het tarief in rekening te brengen. Wordt een afspraak niet nagekomen zonder af te zeggen, dan wordt het volledige tarief in rekening gebracht.
Afspraak