Home Cupping Bij welke klachten Sunnah Tarieven Afspraak Intake Roqya Meest gestelde vragen Contact
© Deze site “Hijama Cupping Zaarah” is ontworpen met  Magix Web Designer 2014
CUPPING

Wet Cupping (Hijama)

Bij deze methode wordt de huid eerst gedesinfecteerd. Vervolgens worden de cups op de behandelpunten aangebracht. De cups worden enkele minuten op de huid gelaten om de gifstoffen naar het huidoppervlak te trekken. Vervolgens worden de cups verwijderd en kleine prikjes aangebracht op de huid, waarna de cups weer worden teruggeplaatst. Op deze manier worden de gifstoffen uit uw lichaam verwijderd. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Let op: Wet cupping (hijama) is niet geschikt voor mensen met ernstige hartproblemen, bloedingen, extreme vermoeidheid na een ziekteperiode, zwangere vrouwen, mensen die bloedverdunners gebruiken en vrouwen die in hun menstruatie periode zitten.

Dry Cupping

Bij deze methode worden de cups op de behandelpunten aangebracht op het lichaam. De plek waar de cups worden geplaatst is afhankelijk van de klacht. Deze cups worden 10 tot 20 minuten op het lichaam gelaten. Na een cupping behandeling kan er lokaal een rode plek te zien zijn. Dit is een normaal verschijnsel, welke na enkele dagen zal verdwijnen. Nadat de roodheid is verwenen zal er verbetering in de symptomen optreden. Deze methode is tevens geschikt voor kinderen. De behandelingsduur is afhankelijk van de klacht en de leeftijd van het kind.
Massage Cupping Bij massage cupping wordt het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt eerst met olie ingesmeerd en vervolgens wordt een glazen cup op het lichaam geplaatst, deze wordt dan met een trekkende beweging over het lichaam bewogen. Deze methode kan toegepast worden ter ontspanning of bij pijnklachten.

Behandelwijzen Cupping

Cupping